The Emporium Plovdiv-MGallery - комбинация от традиция и модерност

285

Първият хотел от премиум колекцията на бранда МGallery на Accor официално отвори врати в Пловдив


Бутиковият петзвезден хотел The Emporium Plovdiv-MGallery с инвеститор Бойко Качулев е разположен във възродена сграда с интересно минало на пешеходно разстояние от основните туристически и археологически съкровища на Пловдив. В дизайна на хотела са запазени  оригиналните черти на сградата, допълващи се с акценти от културното наследство на страната ни. Интериорът е проектиран от световно известното архитектурно студио Sundukovy Sisters S+S - носител на титлата „Дизайнер на годината“ 2018, присъдена от The Gold Key Awards, Ню Йорк.

Интериорът напомня формата на древен Форум – място, където модерността, първокласното обслужване и интелигентните технологии се срещат с автентичните характеристики на сградата. Изтънченият лукс на бранда MGallery се подчертава от умело съчетаните в модерна интерпретация съвременни материали, характерни за сградата елементи и разпознаваеми архитектурни мотиви от древността: груб фон, съчетан с месингови акценти, декоративна арт мазилка, елегантни златни лампи, естествено дърво и абстрактни картини, изпъкващи в атмосферата на индустриален минимализъм.

The Emporium Plovdiv-MGallery предлага 61 дизайнерски стаи, включително 12 апартамента, както и разнообразие от удобства.

Хотелът впечатлява с иновативни технологии за подобряване на изживяването чрез концепцията Smart Rooms, пълна с възможности за персонализиране, които позволяват на гостите да управляват индивидуални сценарии според настроението си: да регулират светлината в стаята си, да задават атмосферата, да отварят и затварят завесите и да контролират аудио-визуалните функции.

The Emporium Plovdiv-MGallery предлага релакс и фитнес зони, иновативен ресторант и първия в България шампанско & коктейл бар с авторски решения на класически ястия, оживен и авангарден интериор, предразполагащ към социални контакти.

Брандът хотели MGallery внимателно подбира и управлява уникални обекти по целия свят, които обединява в емблематична колекция от бутикови хотели с настроение и дух. С повече от 100 хотела по света, всеки проект MGallery разказва история, вдъхновена от миналото или дестинацията.

Добре познатите локации в хотелската колекция MGallery включват хотел Molitor Paris, INK Hotel Amsterdam, хотел Santa Teresa в Рио де Жанейро, хотел Lindrum Melbourne в Австралия, Muse Bangkok Langsuan в Тайланд и Hotel des Arts Saigon във Виетнам.

Хотелската колекция MGallery е част от Accor, водещата световна хотелиерска група, наброяваща над 5 300 обекта в повече от 110 страни и бранд, който е част от ALL - Accor Live Limitless – лоялна програма, която дава достъп до различни награди, услуги и преживявания.

ОЩЕ НОВИНИ

В Габрово представиха обновените Регионален исторически музей и Етъра

В Габрово представиха обновените Регионален исторически музей и Етъра

Двата проекта ни дават самочувствието да направим следващата стъпка – да се включим в надпреварата по кандидатстването на нашия град за Европейска столица на културата, каза кметът Таня Христова

С дебат и лекции представят културното наследство на Сливен

С дебат и лекции представят културното наследство на Сливен

Събитието ще се проведе в международния ден за опазване паметниците на културата - 18 април

Община Горна Оряховица ще предлага на инвеститори свободни парцели в града, предвидени за жилищно строителство

Община Горна Оряховица ще предлага на инвеститори свободни парцели в града, предвидени за жилищно строителство

Парцелите са с площ от около 1 000 кв. м всеки и са разположени по улиците „Юрий Гагарин“, „Георги Бошнаков“ и „Васил Левски“

Готова е новата детска градина в кв. "Малинова долина" в София

Готова е новата детска градина в кв. "Малинова долина" в София

Тя разполага със занимални, спални помещения, 4 зали за спорт и изкуство, площадки за всяка група, спортна площадка на открито и плувен басейн

Благоустрояват парк "Калето" и едноименната средновековна крепост в Свищов

Благоустрояват парк "Калето" и едноименната средновековна крепост в Свищов

Цели 6 години продължиха дейностите по проучване, експониране и социализиране на крепостта, както и на парковата зона около нея