СПРАВОЧНИЦИ И КАТАЛОЗИ

Съсловни организации

Области и общини

Каталог

НОРМАТИВНА УРЕДБА

Държавен вестник

Български закони

Обществени поръчки

Търгове

Документи и становища

ПОЛЕЗНО ЗА ВСИЧКИ

Финансиране

Семинари и дискусии

Студентска информация

Полезни връзки

А Н К Е Т А
Необходима ли е промяна в подхода по отношение на регионалната политика?

 Да
 Не
 Не мога да преценя


BGtop
Успешно приключи участието на ETEM на BAU 2013
 Facebook

Успешно приключи участието на ETEM на BAU 201323.01.2013 / 15:00 - citybuild.bg

Престижното издание на най-голямото европейско строително изложение в Мюнхен събра над 235 000 посетители, като повече от 60 000 бяха от чужбина.

 

 

 

Акцент в представянето на ETEM бе елементната фасадна система Е99, разработена специално за първата най-висока сграда в България. 

 

 

За първи път бяха представени и системата Е75 за безфалцови врати и решения за входни врати, изпълнени с PVC профили. 

 

 

Не останаха незабелязани и вентилируемите фасадни системи на компанията за монтаж на различни фасадни материали като стъкло, камък, дърво, etalbond ® и др.

 

 

 

 

Интерес сред посетителите предизвикаха не само продуктите на компанията, които бяха изложени на щанда, но и концепцията и неговия дизайн. Приложена бе идеята за движение на модули на една от елементните фасадни системи на ЕТЕМ върху стените на щанда, чрез техниката на оптично визуалната илюзия.

 

 

Това е първото изложение за ЕТЕМ през 2013 година, но предстоят изложения като SAIE 3- Болоня, Infacoma- Солун, Domicatec- Атина и други, на които фирмата ще вземе участие.

 

 

ETEM България е основана през 1994 г. с името Стилмет АД. ЕТЕМ България е част от гръцката ETEM S.A, която има свои представителства в Румъния, Сърбия, Украйна, Албания. Компанията проектира и произвежда алуминиеви и PVC архитектурни системи чрез социално  отговорни и устойчиви инженерингови практики. Част от портфолиото на компанията са архитектурни системи ЕТЕМ, вентилируеми системи - Vario, Bravo, Forte и Respect, композитен материал etalbond®, PVC системи Q72 и Q60, индустриални профили и профили по чертеж на клиента, изделия от мед и месинг и др.


Продукцията на ETEM България е сертифицирана по ISO 9001:2000 и 70% от нея се реализира на европейските пазари. Компанията разполага с 12 самостоятелни дистрибуционни центъра във всички големи градове в България. 

 

 
още от Новини

още от Баш майстор

още от Дограми - Статии