В София се изгражда единствената сграда със смесено предназначение с топла връзка към метростанция

930

M-Tower се реализира в "Младост 3" – на запад бул. “Александър Малинов“, на изток ул. “Медовина“ и на север – ул. „Филип Аврамов“


Екстериорът на M-Tower се отличава с извивки и LED светлини по фасадата. Сградата ще е със смесено предназначение и ще предлага 84 апартамента (ателиета, тристайни, четиристайни и многостайни), офиси и търговски обекти. Офис площите са позиционирани от първо до седмо ниво, а жилищните имоти - от осмо до 21 ниво.

Предвидени са ресторант, кафене, салон за красота, магазини и самостоятелни фоайета-лобита с рецепция, съобщават от Forton Homes - направление за жилищни имоти в портфолиото на компанията за бизнес имоти Cushman&Wakefield Forton.

Офисите са проектирани “open space”, но при желание могат да бъдат преконфигурирани. За работещите в сградата, освен помещенията за почивка, в южната зона на партера е проектирана открита озеленена тераса. 

Проектиран е подземен паркинг на 4 нива с 217 места и зарядни станции за електромобили - със самостоятелен подход с асансьор. Предвижда се директна топла връзка към жилищата, офисите и към метростанция „Александър Малинов“.

В сградата ще има централизирана система за управление на инсталациите и оборудването, както и професионален мениджмънт.

Проектът включва още градини и общи външни пространства за почивка.

Главен изпълнител е "Маркан", а проектант - Planning.

Строителството стартира през юли миналата година.

Ема Димитрова

ОЩЕ НОВИНИ

Започва ремонтът на над 34 км от път III-906 през Дюлинския проход

Започва ремонтът на над 34 км от път III-906 през Дюлинския проход

Програмата на АПИ предвижда рехабилитацията на 65 км от третокласния път

В софийското село Войнеговци ще изграждат детска градина на мястото на старата

В софийското село Войнеговци ще изграждат детска градина на мястото на старата

През 2022 година Столичният общински съвет беше одобрил проектиране, реконструкция и преустройство на една от сградите и премахване на другата

Училище "Максим Горки" в Стара Загора се разширява с нова пристройка

Училище "Максим Горки" в Стара Загора се разширява с нова пристройка

Ще бъдат предприети действия за разработка на идеен проект и за археологическо проучване на зоната, което трябва да бъде съгласувано с НИНКН