Вижте какви са стъпките за посещение на изложението ЕКСПОМЕБЕЛ

273

От 29 март до 1 април форматът отваря врати в Интер Експо Център в столицата


Краят на март е ключов за бранша на мебелите, обзавеждането и дизайна. Защото от 29 март до 1 април представителите на ключовия икономически сектор ще се съберат на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ. Форматът се реализира съвместно от Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП).

„На финален етап в подготовката сме“, уточняват организаторите. Екипът на изложението е в постоянен контакт с участниците и посетителите от България и чужбина. Продължава надграждането на онлайн платформата www.furnitureexpo.bg, която максимално ви улеснява в желанието да посетите ЕКСПОМЕБЕЛ. Разберете кои са стъпките, за да получите достъп до българското изложение на сектора, чиято продукция за 2021г. у нас възлиза на 598 млн. долара.

Бързо и лесно

2 минути. Толкова най-много ще ви отнеме да се регистрирате онлайн. Първото, което трябва да направите, е да посетите платформата www.furnitureexpo.bg. Бутонът „Регистрация за посещение“ ще ви отведе към директорията за закупуване на билети. След това въведете броя посетители, който желаете, основна информация за себе си и... voilà! Готови сте. Важно е да уточним, че онлайн-билетът ще бъде достъпен до 28 март – включително.

Успяхте, нали?

Предимството на онлайн регистрирането е, че влизате бързо през чекерите на изложението ЕКСПОМЕБЕЛ и освен това не се налага да чакате на опашка. Разбира се, добрият стар билет също ще бъде на разположение. В дните на изложението, от 29 март до 1 април, ще може да си купите такъв от касите на Интер Експо Център.

И още:

„Присъствието на ЕКСПОМЕБЕЛ създава условия за срещи, генериране на нови идеи и развитие на бизнеса при обзавеждането, дизайна и интериорния текстил“, коментираха посетители на последното издание през 2022г. Тогава участници от 10 държави представиха корпусни и тапицирани мебели, интериорен текстил, матраци и подматрачни рамки, маси и столове, мебели за офиса, обзавеждане за дома, офиса и др.

Освен това, успоредно с ЕКСПОМЕБЕЛ в Интер Експо Център ще протекат още няколко изложения. Новият формат Green Energy ще се проведе в зала 4. Посветено на водещата тема за енергийната ефективност, събитието обединява решенията при възобновяемата енергия, рециклирането и управлението на отпадъците. Мащабите си ще разгърнат международната Архитектурно-строителна седмица и АТЕСТ Експо – изложението на гигантските строителни машини.

Допълнителна информация
Съпътстваща програма

ОЩЕ НОВИНИ

В Международния ден за опазване на паметниците на културата откриват късноантичната сграда "Ирини" в Пловдив

В Международния ден за опазване на паметниците на културата откриват късноантичната сграда "Ирини" в Пловдив

Тя се намира в подлез „Археологически“ и е част от обект "Епископската базилика и късноантичните мозайки на Филипопол“

Теренно проучване ще се проведе в село Мандрица в Община Ивайловград

Теренно проучване ще се проведе в село Мандрица в Община Ивайловград

За новата дестинация за проучване на архитектурното и културно наследство се търсят доброволци

Фестивалът LUNAR ще преобрази отново най-красивите сгради, паркове и площади в София

Фестивалът LUNAR ще преобрази отново най-красивите сгради, паркове и площади в София

Третото издание ще се проведе в рамките на четири вечери - между 9 и 12 май от 21:00 до 00:00 часа

Младежката програма на WWF България посвещава новия си семестър на търсене на зелени иновации, технологии и решения

Младежката програма на WWF България посвещава новия си семестър на търсене на зелени иновации, технологии и решения

Семестърът е седмият в образователната програма Panda Labs на природозащитната организация и привлича млади хора с интереси към опазването на околната среда и предприемачеството